تحقیق درباره گياهان دارویی

الماس وبلاگ مرجع دانلود هزاران فیلم و سریال و آهنگ و بازی و مطالعه مطالب آموزشی و علمی

تحقیق درباره گياهان دارویی

۳۷ بازديد
تحقیق-درباره-گیاهان-دارویی
تحقیق درباره گیاهان دارویی
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: word
تعداد صفحات: 29
حجم فایل: 22 کیلوبایت
قیمت: 25000 تومان
دانلود تحقیق با موضوع گیاهان دارویی،
در قالب word و در 29 صفحه، قابل ویرایش.


بخشی از متن تحقیق:
انسان از بدو تمدن تا کنون و در طول حیات دیرینه ایش هماره با عوامل نامساعد جوی در ستیز بوده است از جمله این عوامل نامساعد بیماریها و امراض می باشد که سلامتی و حیات او را در معرض خطر قرار داده و باعث تلفات و مرگ و میر در کلیه ادوار تاریخی گشته اند.
بشر نیز به موازات سیر تکاملی عوامل محیطی و بخصوص امراض و بیماریها به مقابله با آن برخاسته و از مواد گوناگون و مختلف استفاده نموده است. گیاهان اولین ماده ای بودند که در ابتدا جهت تغذیه و سپس قسمت هایی از آن جهت مدوای بعضی از بیماریها مورد استفاده انسان قرار گرفته است. اثرات معجزه آسای گیاهان در درمان بسیاری از امراض از قدیم الایام مورد توجه قرار بشر بوده و برای او روشن و آشکار بوده است.
روزگاری بازار حشاشین اصفهان، ری، خراسان و الموت و بعضی از نقاط جهان مراکز بزرگ جمع آوری و پخش گیاهان داروئی و حتی الکل استخراج شده از گیاهان و عرق بید و امثال این بود.
تحقیقات علمی و مطالعات دامنه دار زیادی در جهت شناخت هر چه دقیقتر و کاملتر گیاهان داروئی تا کنون انجام یافته است.
گیاهان خانواده پاپا وارسه (تیره خشاش) از جمله گونه های داروئی هستند که از روزگاران گذشته بر روی آنها تحقیقات زیادی می شده است.
آلکالوئیدهایی نظیر مرفین، تبائین، کدئین و پاپاورین از گیاهان این تیره بدست آمده اند. مرفین به علت دارا بودن خاصیت ضد درد قوی و همچنین جلوگیری از اسهال در طب مصرف شده است. تبائین هم به علت اثرات تشنج آور استریکنین و هم به علت شباهت و نزدیکی ساختمان شیمیائی آن به مرفین قابل، تبدیل به ترکیبات زیادی از جمله کدئین و نالوکسان می باشد. نالوکسان در درمان معتادین به هروئین مصرف می شود و تبائین بر خلاف مرفین خاصیت اعتیاد آور ندارد.
کدئین به عنوان مسکن سرفه در طب مورد استفاده داشته است و از این روست که بررسی گیاهان این تیره مورد توجه مجامع علمی قرار گرفته است.
گلوسیوم جزء گیاهان تیره پاپاوارسه بوده و از آلکالوئیدهای متنوع برخوردار است و برای بیوسنتز آلکالوئیداهی موجود در این گیاهان سیستم های آنزیمی متعددی در گیاه می باشد تحقیق در مورد آلکالوئیدها باعث شده که این گیاهان بر اساس ماده موثره موجود در آنها تقسیم بندی شوند. نتایج متناقض و اختلاف آلکالوئیدهای موجود در یک نوع گیاه نشان دهنده این مطلب است که گیاهان فوق که از نظر مورفولوژی یکسان بوده و از نظر تقسیم بندی گیاهی در یک طبقه قرار می گیرند، دارای سیستمهای آنزیمی متفاوت بوده و اختلافشان در موارد موثره موجود در آنها می باشد ...
دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.
 
تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد